8 aug. 2010

Cu talpa-n frunte.

Azi ne intalnim cu femeia-pui de cal,minunata Anda Adam.Ce imi mai place de ea cum incearca sa imite femeile de top muzical din minunatele State Unite,daca ar avea macar niste cunostinte primare in ale englezei.
Melodia este "My love on you",deja imi vine sa rad.Dupa draguta de Anda(sau cum dracului o cheama) dragostea este o eticheta,un bagaj,un sacou,o camesa,un parpalac,un chilot,etc,asta imi indica ea prin acel "on".
Mai departe avem:
Your love is what I need
It feels just like a sunset
Your love is what I want
It`s everything or nothing.
Buei muiere,sau cine ti-a scris versurile,"sunset" inseamna apus,inseamna sfarsitul zilei,inseamna inceputul noptii,vin strigoii,diavolul,cei 7 Satani,baba cloanta,muma padurii,cei 14 demoni,deci daca dragostea de care ai tu nevoie este necuratul,iti recomand sa mergi la ceva biserici,cred ca aia se ocupa de micul Lucifer din tine.
Draga de satanista de tine!Pupa-ti-as fruntea aia de liliputan.
Dupa care avem:
Tell me what you wanna do?
If I put my love one you
Tell me what you wanna do?
Si nu o data,nici de doua ori,nici de cinci ori,ci chiar de zece ori!!!Una dupa alta,sa stiti ca doare,ca tinctura de iod pe o rana proaspata,ca o trompeta sexi,ca celor de la Dj Savarina si Raluka cu Connect-R in cel mai dulce somn,doare oameni buni,doare.
Plus,ce dracului mai poate sa zica bietul suflet pe care iti pui tu dragostea?Banuiesc ca dragostea ta de felina salbatica,de Lady-Gaga,wannabe Madonna de Romania,e grea,ca o...
O hai,pusi,pa!

3 comentarii:

Scuipa!